Video Bar

Loading...

Wednesday, 28 May 2014

our 3rd wedding anniversary :)

hehe actually sbb dah lm x on blog ni so dh terlepas our wedding anniversary
the actual date actually on 30/04/2014 aritu..Alhamdulillah dah 3 tahun hidup bersama as husband & wife
tapi tahun ni extra best la sbb ade sikecik naurah..syukur sgt kpd ALLAH atas kurniaanNYA

so abah mama just nak doa semoga ikatan suami isteri dan perkahwinan kite ni akan kekal hingga ke syurga..smg abah dpt menerima mama seadanya..dan smg mama pun dpt terima abah seadanya..yg kurg kita sm2 tambah..yag lebih kite sm2 menambahkan lg..hehe tq for accepting me walopun mama ni bukan secantik mana..gumuk..tak lawo pun cam org lain..hehe (tapi mama comel kannn..hehe) ma mintak maaf kalau spnjg perkahwinann kita ade yg mama terkasar bahasa dan menguriskan hati abah..ampunkan mama bah..mama try to be the best wife and mother to u n our daughter..doakanlah smg mama dpt jd the best walopun x sempurna..tq sbb bnyk tolong mama utk kerja2 rumah walopun abah x bape sihat...sob2..mama doa supaya abah akan kembali sihat seperti sediakala..abah kuat demi mama ngn naurah k..love you abah..mama dgn naurah syg abah dunia akhirat..ehh sedih lakkk..hehe peace!!!muahhhh3333x

on our wedding day :)

nikah time..nervous je abah ni..hehe

LOTSA LOVE,
MAMA NAURAH

No comments:

Post a Comment