Video Bar

Loading...

Wednesday, 28 May 2014

our 3rd wedding anniversary :)

hehe actually sbb dah lm x on blog ni so dh terlepas our wedding anniversary
the actual date actually on 30/04/2014 aritu..Alhamdulillah dah 3 tahun hidup bersama as husband & wife
tapi tahun ni extra best la sbb ade sikecik naurah..syukur sgt kpd ALLAH atas kurniaanNYA

so abah mama just nak doa semoga ikatan suami isteri dan perkahwinan kite ni akan kekal hingga ke syurga..smg abah dpt menerima mama seadanya..dan smg mama pun dpt terima abah seadanya..yg kurg kita sm2 tambah..yag lebih kite sm2 menambahkan lg..hehe tq for accepting me walopun mama ni bukan secantik mana..gumuk..tak lawo pun cam org lain..hehe (tapi mama comel kannn..hehe) ma mintak maaf kalau spnjg perkahwinann kita ade yg mama terkasar bahasa dan menguriskan hati abah..ampunkan mama bah..mama try to be the best wife and mother to u n our daughter..doakanlah smg mama dpt jd the best walopun x sempurna..tq sbb bnyk tolong mama utk kerja2 rumah walopun abah x bape sihat...sob2..mama doa supaya abah akan kembali sihat seperti sediakala..abah kuat demi mama ngn naurah k..love you abah..mama dgn naurah syg abah dunia akhirat..ehh sedih lakkk..hehe peace!!!muahhhh3333x

on our wedding day :)

nikah time..nervous je abah ni..hehe

LOTSA LOVE,
MAMA NAURAH

27 Rejab 1435H (Isra' Mikraj)

Assalamualaikum dan salam sejahtera bloggers,

27 Rejab 1435H ni genap la Naurah Adni setahun mengikut bulan Islam (Actual BOD is 6-6-2013)
Alhamdulillah Naurah anak yg sng di jaga..maybe dia tau mama dia sorg kn jg dia sb abah naurah tak brp sihat..tp naurah plg suke main ngn abah dia..jeles mama..huhu :((
Alhamdulillah naurah membesar dgn sihat..dmm pun br sekali dua dan bukan dmm terok..syukur sgt naurah pun dibela oelh pengasuh yg baik..naurah pangil pengasuh die Ibu..satu family Ibu syg naurah mcm anak dan adik2 diorg..syukur sgt :))

Menginjak (amboi perkataan...ahhaa) setahun ni naurah makin rajin tlg mama "mengemas" adoii ejain melampau dr mama..huhu mama ngemas die sepah..mama lipat bju dia pun join tp mostly die kacau jela..makin bijak dan pandai jugak..slowly die dh berjalan dgn sndr jugak tp kdg mama ngn abah yg excited lebih tgok naurah berjalan sndr..tak sangka dh besar dah anak mama ni..rase cam br smlm je kuar dr "poket" kanggaro mama (sebab ceaser kann) hehe

Okla naurah sempena naurah dah setahun nih mama nak wish supaya naurah membesar dgn sihat dan bijak..diberkati Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik2 utk anak mama ni..insyaALLAH aamin..mama doa jugak supaya anak mama yg sulung ni akan jd anak yg solehah..hormati ibu bapa dan org yg lbh tua..dan kasih kpd adik2nya kelak.. (ade adik ke?? hehe insyaALLAH).. BEST OF LUCK MY DEAR,,INGT TOLONG JAGA ABAH UTK MAMA TAU..mama tau abah tu bukan bole sorg2 (ni in case kalau mama pergi dulu tau...hukhukhuk..sedih la pulak :(( ) ok jgn sedih2..mama syg adik dan abah sgt2..jd anak yg baik k..love you my beloved baby girl..muah3333x hehe

LOTS OF LOVE,
MAMA NAURAH 

Monday, 17 March 2014

31 TAHUN

Aritu genap 6/3/2014 abah naurah menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-31 tahun pastu 13/3/2014 mama naurah pulak sambut ulangtahun kelahiran yg ke-31 jugak..

Semoga dgn kenaikan umur ke -31 ni akan dikurniakan Allah akan kesihatan yg lbh baik buat kami berdua..semoga diberikan rezeki yg baik dan zuriat yg soleh dan solehah buat kamu berdua jugak..kami memohon jugak kepada Allah supaya dieratkan ikatan perkahwinan kami berdua sehingga ke syurga dan semaikan kasih sayang antara kami sekeluarga tanpa ada rasa cemburu dan syak..semoga dipanjangkan umur kami dan semoga dgn kenaikan umur ini juga akan mempermudahkan sgl urusan kami di dunia dan diakhirat kelak dan diberkati Allah hendaknya..

Syukur kepada Allah yang menciptakan kami dan menjodohkan kami berdua...semoga ikatan ini kekal bahagia di dunia dan diakhirat dan semoga dikurniakan anak2 yg sebaik dan secerdik Naurah Adni..insyaALLAH :)

Looking forward for this 2014!!! hopefully semuanya baik2 aja!!!insyaALLAH aamin!!